Testiņš: izvēlies vienu no maģiskajiem dārgakmeņiem un uzzini atbildi uz sev aktuāliem dzīves jautājumiem

Vai vēlies uzzināt, kā paši spēcīgākie maģiskie akmeņi var tev palīdzēt turpmākajās gaitās?

Izvēlies kādu no akmeņiem un lasi, kā tie var uzlabot tavu dzīvi. Nedomā lgāk par 10 sekundēm. Pirmais akmens, kas pievērsa tavu uzmanību, sniegs atbildi uz jautājumiem, kas tev ir aktuāli.

Ja esi izdarījis izvēli, meklē savu prognozi zemāk. Ļauj akmenim parādīt tev ceļu!

Paši spēcīgākie akmeņi

 

Vezuvianīts

Pirmais akmens ir vezuvianīts vai kalifornīts. Savu pirmo nosaukumu tas ieguvis no izcelsmes vietas Vezuva kalnā Itālijā. Senatnē šā vulkāna sacietējusī lava tika izmantota spēka un enerģijas atjaunošanai.

Vezuvianītam piemīt profilaktiskas īpašības, tas atjauno im*nitāti un mazina stre*u. Atjauno labu garastāvokli un ļauj iegūt sirdsmieru.

Palīdz īpašniekam atraisīt radošumu un rast iedvesmu. Piesaista finanšu plūsmas un sniedz enerģiju jaunu projektu un ideju īstenošanai.

Nefrīts

Ja izvēlējie otro dārgakmeni, drīz tavā personīgajā dzīvē notiks izmaiņas. Nefrīts ir ģimenes labklājības akmens. Mājā, kur ir nefrīta figūriņas vai rotaslietas, valda harmonija un mīlestība.

Nefrīts ir arī spēcīgs amulets pret ļaunu aci, nobrīnējumu un neveiksmēm. Nefrītu sauc arī par “nie*akmeni”. Tas palīdz mazināt nieru kolikas un spazmas.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

Vai vari pateikt no kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 57%

0%

Sievietes bieži izmanto nefrītu, lai atjaunotu sejas un ķermeņa ādu. Un kad gan vēl, ja ne pavasarī, jāpadomā par savas veselības un jaunības saglabāšanu.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment